Paaseieren zoeken

Eerste paasdag gaan we weer paaseieren zoeken! De paashaas wil graag weten hoeveel kinderen er dit jaar in De Bikkershof weer paaseieren komen zoeken. Aanmelden kan bij Karin via karingroeneweg@online.nl. We starten om 10.30 uur. Neem een leuk mandje mee!

ALV woensdagavond 4 april

Op woensdagavond 4 april is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. We zullen enerzijds terugblikken op 2017: hoe is het (financieel) gegaan dit jaar? Een anderzijds vooruitkijken naar 2018: wat willen we dit jaar aan activiteiten en welke investeringen gaan we doen in de tuin? Kom langs en beslis mee! We beginnen om 20.00 uur in de Krakeling. Alle stukken ter voorbereiding vind je hier: Concept jaarverslag 2017-2018 en Concept notulen ALV april 2017. Het financieel overzicht wordt op de avond zelf uitgereikt.

Vind je het leuk om een jaar verantwoordelijk te zijn voor het beleid van de Bikkershof? We zoeken nieuwe bestuursleden! Mail vooraf even naar info@bikkershof.nl.

Aangepaste openingstijden poorten Bikkershof

Omdat het vroeger donker is in de winter, zullen de hekken gedurende de wintertijd om 17.00 uur al dicht gaan en pas om 9.00 uur ‘s ochtends weer open gaan.

Winterklaarmaakdag 2017

Op zaterdag 25 november zal onze jaarlijkse winterklaarmaakdag zijn. We starten om 12.30 uur in de tuin met Rob van der Steen. Om 15.00 uur geeft Rob een rondleiding in de tuin over de Bikkershof en haar historie en beginselen. Wil je meer weten over onze mooie binnentuin? Sluit dan aan! We sluiten de middag af met warme chocolademelk en iets lekkers.

Bikkershof in het nieuws

Interview wijkkrantDe Bikkershof is geïnterviewd voor de Wijkkrant en RTV Utrecht. Het interview in de Wijkkrant met ons bestuurslid Joyce Parlevliet vind je hier.

Jaarplanning werkdagen

De jaarplanning voor de werkdagen is er weer! Schrijf de dagen vast in je agenda want we kunnen je hulp goed gebruiken. De planning vind je hier.

Nieuwe bestuursleden

Op de jaarlijkse ALV van De Bikkershof is een nieuw bestuur gekozen! Het bestuur voor het jaar 2017 – 2018 bestaat uit Doreen te Raa, Joyce Parlevliet, Catherine Spruijt en Suzanne Visser. De Bikkershof heeft afscheid genomen van bestuurslid Riet Lenting en bedankt haar voor haar inzet de afgelopen jaren.

Groenmoetjedoen! 2017

Op 11 juni is het voor de 10e keer Groenmoetjedoen-dag! Dit jaar heeft de Bikkershof de eer de dag te openen. Een mooie manier om ons 30-jarige bestaan te vieren! Wethouder Geldof zal de opening om 12.00 uur verzorgen.

Groenmoetjedoen! zal dit jaar in het teken staan van kennis delen. Meer informatie over deze dag en de deelnemende locaties is te vinden op www.gmjd.nl.

De Bikkershof organiseert in het kader van GMJD muziek in de Bikkershof. Vanaf 11 uur zal dit beginnen. Diverse koren en bandjes zullen ons vermaken. Er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Zondagmiddag 2 oktober 2016 om 16.00 uur

Vorige jaar zijn we gestart met het vernieuwen van de speeltuin in de Bikkershof. Een groep enthousiaste ouders heeft de speeltuin aangepakt en mooie aanpassingen gemaakt. Helaas mochten vanwege strenge regels van de gemeente niet alle aanpassingen blijven. Een commissie bestaande uit omwonenden, bestuur van de Bikkershof en bestuur van de Krakeling is dit jaar in gesprek gegaan met de Gemeente Utrecht om naar een vernieuwing van de speeltuin te kijken.

Op zondagmiddag 2 oktober om 16.00 uur presenteert de speeltuincommissie in de Krakeling haar voorstel dat zij gaat doen bij de gemeente.

Om subsidie te krijgen is het belangrijk dat we draagvlak hebben in de buurt. We zouden het heel fijn vinden als je die zondagmiddag komt om met ons naar het voorstel te kijken!

Speeltuin Bikkershof

Speeltuin Bikkershof