Plek in de fietsenstalling

Er zijn twee plekken in de fietsenstalling vrij gekomen! Mail voor meer informatie naar info@bikkershof.nl

Jaarplanning werkdagen

De jaarplanning voor de werkdagen is er weer! Schrijf de dagen vast in je agenda want we kunnen je hulp goed gebruiken. De planning vind je hier.

Paaseieren zoeken

Op eerste paasdag (zondag 16 april) gaan we paaseieren zoeken in de Bikkershof! Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom om 10.30 uur. Wil je je vooraf even aanmelden via info@bikkershof.nl? De bijdrage is 2,50 euro per kind of word met je hele gezin lid van de Bikkershof voor 15 euro per jaar, dan is het paaseieren zoeken inbegrepen. Overmaken kan naar NL40TRIO019.83.79.838 tnv Bewonersvereniging de Bikkershof Utrecht. Hier vind je de flyer.

Nieuwe bestuursleden

Op de jaarlijkse ALV van De Bikkershof is een nieuw bestuur gekozen! Het bestuur voor het jaar 2017 – 2018 bestaat uit Doreen te Raa, Joyce Parlevliet, Catherine Spruijt en Suzanne Visser. De Bikkershof heeft afscheid genomen van bestuurslid Riet Lenting en bedankt haar voor haar inzet de afgelopen jaren.

Winterklaarmaakdag

Op 26 november hebben we onder leiding van Rob van der Steen met elkaar de tuin weer ‘winterklaar’ gemaakt. We hebben afgesloten met warme chocolademelk en zullen in het voorjaar weer verder gaan met het onderhoud van de tuin!

Pizza Party 3 september 2016

Op zaterdagavond 3 september vond de jaarlijkse barbecue plaats. En dit jaar was het een Pizza Party! Met een heuse houtoven maakten we onze eigen pizza´s. Het was prachtig weer die avond en jong en oud heeft tot in de avond genoten van pizza´s en drankjes in de tuin.

IMG_0765

 

Werkzaterdag 25 april 2015

Met een klein aantal mensen is hard gewerkt aan het opruimen van de ravage door de bouwactiviteiten in de hoek bij de vijver. De rekken waar de klimop aan groeide zijn verwijderd, de laatste steenresten afgevoerd. Na afloop zag het er heel wat toonbaarder uit. De werkdag werd afgesloten met een regenbui. Zie ook bij foto-gallerie.2015-03-28 Werkdag weghalen raamwerk klimop

De snoeidag van 7 maart 2015

Op een prachtige voorjaarsdag is er weer voor het eerst in dit kalenderjaar een werkdag georganiseerd in de Bikkershof. Met hulp van Kees van Dijk (professionele fruitteler in Rhijnauwen) is er in een paar uurtjes heel veel werk verzet. De fruitbomen zijn gesnoeid en de afgezaagde takken verhakseld. De soep van Anna smaakte daarbij weer heerlijk.

snoeidag, het gereedschap

Winterklaarmaakdag van 29 november 2014

Met een enthousiaste groep bewoners werd de tuin klaargemaakt voor de winter. Dat betekent, dat er vooral veel werd gesnoeid, geveegd en opgeruimd. Daarnaast is er ook kleur aangebracht in de speeltuin: de poezen en de stenen verhoging kregen een frisse oranje en gele kleur. Over smaak valt niet te twisten…. toch?  De temperatuur op deze dag was heel aangenaam. Om de werkdag prettig af te sluiten werd  bij een vuurkorf Glühwein aangeboden. Maar de koele biertjes van Peter vielen ook goed in de smaak. Zie ook de fotogallerie.

2014-11-29 hakselen op kleurig plein