Aangepaste openingstijden poorten Bikkershof

Omdat het vroeger donker is in de winter, zullen de hekken gedurende de wintertijd om 17.00 uur al dicht gaan en pas om 9.00 uur ‘s ochtends weer open gaan.

Winterklaarmaakdag 2017

Op zaterdag 25 november zal onze jaarlijkse winterklaarmaakdag zijn. We starten om 12.30 uur in de tuin met Rob van der Steen. Om 15.00 uur geeft Rob een rondleiding in de tuin over de Bikkershof en haar historie en beginselen. Wil je meer weten over onze mooie binnentuin? Sluit dan aan! We sluiten de middag af met warme chocolademelk en iets lekkers.

Bikkershof in het nieuws

Interview wijkkrantDe Bikkershof is geïnterviewd voor de Wijkkrant en RTV Utrecht. Het interview in de Wijkkrant met ons bestuurslid Joyce Parlevliet vind je hier.

Plek in de fietsenstalling

Er zijn twee plekken in de fietsenstalling vrij gekomen! Mail voor meer informatie naar info@bikkershof.nl

Jaarplanning werkdagen

De jaarplanning voor de werkdagen is er weer! Schrijf de dagen vast in je agenda want we kunnen je hulp goed gebruiken. De planning vind je hier.

Paaseieren zoeken

Op eerste paasdag (zondag 16 april) gaan we paaseieren zoeken in de Bikkershof! Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom om 10.30 uur. Wil je je vooraf even aanmelden via info@bikkershof.nl? De bijdrage is 2,50 euro per kind of word met je hele gezin lid van de Bikkershof voor 15 euro per jaar, dan is het paaseieren zoeken inbegrepen. Overmaken kan naar NL40TRIO019.83.79.838 tnv Bewonersvereniging de Bikkershof Utrecht. Hier vind je de flyer.

Nieuwe bestuursleden

Op de jaarlijkse ALV van De Bikkershof is een nieuw bestuur gekozen! Het bestuur voor het jaar 2017 – 2018 bestaat uit Doreen te Raa, Joyce Parlevliet, Catherine Spruijt en Suzanne Visser. De Bikkershof heeft afscheid genomen van bestuurslid Riet Lenting en bedankt haar voor haar inzet de afgelopen jaren.

Winterklaarmaakdag

Op 26 november hebben we onder leiding van Rob van der Steen met elkaar de tuin weer ‘winterklaar’ gemaakt. We hebben afgesloten met warme chocolademelk en zullen in het voorjaar weer verder gaan met het onderhoud van de tuin!

Pizza Party 3 september 2016

Op zaterdagavond 3 september vond de jaarlijkse barbecue plaats. En dit jaar was het een Pizza Party! Met een heuse houtoven maakten we onze eigen pizza´s. Het was prachtig weer die avond en jong en oud heeft tot in de avond genoten van pizza´s en drankjes in de tuin.

IMG_0765

 

Werkzaterdag 25 april 2015

Met een klein aantal mensen is hard gewerkt aan het opruimen van de ravage door de bouwactiviteiten in de hoek bij de vijver. De rekken waar de klimop aan groeide zijn verwijderd, de laatste steenresten afgevoerd. Na afloop zag het er heel wat toonbaarder uit. De werkdag werd afgesloten met een regenbui. Zie ook bij foto-gallerie.2015-03-28 Werkdag weghalen raamwerk klimop