Paaseieren zoeken

Eerste paasdag gaan we weer paaseieren zoeken! De paashaas wil graag weten hoeveel kinderen er dit jaar in De Bikkershof weer paaseieren komen zoeken. Aanmelden kan bij Karin via karingroeneweg@online.nl. We starten om 10.30 uur. Neem een leuk mandje mee!

ALV woensdagavond 4 april

Op woensdagavond 4 april is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. We zullen enerzijds terugblikken op 2017: hoe is het (financieel) gegaan dit jaar? Een anderzijds vooruitkijken naar 2018: wat willen we dit jaar aan activiteiten en welke investeringen gaan we doen in de tuin? Kom langs en beslis mee! We beginnen om 20.00 uur in de Krakeling. Alle stukken ter voorbereiding vind je hier: Concept jaarverslag 2017-2018 en Concept notulen ALV april 2017. Het financieel overzicht wordt op de avond zelf uitgereikt.

Vind je het leuk om een jaar verantwoordelijk te zijn voor het beleid van de Bikkershof? We zoeken nieuwe bestuursleden! Mail vooraf even naar info@bikkershof.nl.

Aangepaste openingstijden poorten Bikkershof

Omdat het vroeger donker is in de winter, zullen de hekken gedurende de wintertijd om 17.00 uur al dicht gaan en pas om 9.00 uur ‘s ochtends weer open gaan.

Winterklaarmaakdag 2017

Op zaterdag 25 november zal onze jaarlijkse winterklaarmaakdag zijn. We starten om 12.30 uur in de tuin met Rob van der Steen. Om 15.00 uur geeft Rob een rondleiding in de tuin over de Bikkershof en haar historie en beginselen. Wil je meer weten over onze mooie binnentuin? Sluit dan aan! We sluiten de middag af met warme chocolademelk en iets lekkers.

Bikkershof in het nieuws

Interview wijkkrantDe Bikkershof is geïnterviewd voor de Wijkkrant en RTV Utrecht. Het interview in de Wijkkrant met ons bestuurslid Joyce Parlevliet vind je hier.

Plek in de fietsenstalling

Er zijn twee plekken in de fietsenstalling vrij gekomen! Mail voor meer informatie naar info@bikkershof.nl

Jaarplanning werkdagen

De jaarplanning voor de werkdagen is er weer! Schrijf de dagen vast in je agenda want we kunnen je hulp goed gebruiken. De planning vind je hier.

Nieuwe bestuursleden

Op de jaarlijkse ALV van De Bikkershof is een nieuw bestuur gekozen! Het bestuur voor het jaar 2017 – 2018 bestaat uit Doreen te Raa, Joyce Parlevliet, Catherine Spruijt en Suzanne Visser. De Bikkershof heeft afscheid genomen van bestuurslid Riet Lenting en bedankt haar voor haar inzet de afgelopen jaren.

Winterklaarmaakdag

Op 26 november hebben we onder leiding van Rob van der Steen met elkaar de tuin weer ‘winterklaar’ gemaakt. We hebben afgesloten met warme chocolademelk en zullen in het voorjaar weer verder gaan met het onderhoud van de tuin!