Paaseieren zoeken

Eerste paasdag gaan we weer paaseieren zoeken! De paashaas wil graag weten hoeveel kinderen er dit jaar in De Bikkershof weer paaseieren komen zoeken. Aanmelden kan bij Karin via karingroeneweg@online.nl. We starten om 10.30 uur. Neem een leuk mandje mee!

ALV woensdagavond 4 april

Op woensdagavond 4 april is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. We zullen enerzijds terugblikken op 2017: hoe is het (financieel) gegaan dit jaar? Een anderzijds vooruitkijken naar 2018: wat willen we dit jaar aan activiteiten en welke investeringen gaan we doen in de tuin? Kom langs en beslis mee! We beginnen om 20.00 uur in de Krakeling. Alle stukken ter voorbereiding vind je hier: Concept jaarverslag 2017-2018 en Concept notulen ALV april 2017. Het financieel overzicht wordt op de avond zelf uitgereikt.

Vind je het leuk om een jaar verantwoordelijk te zijn voor het beleid van de Bikkershof? We zoeken nieuwe bestuursleden! Mail vooraf even naar info@bikkershof.nl.

Winterklaarmaakdag 2017

Op zaterdag 25 november zal onze jaarlijkse winterklaarmaakdag zijn. We starten om 12.30 uur in de tuin met Rob van der Steen. Om 15.00 uur geeft Rob een rondleiding in de tuin over de Bikkershof en haar historie en beginselen. Wil je meer weten over onze mooie binnentuin? Sluit dan aan! We sluiten de middag af met warme chocolademelk en iets lekkers.

Groenmoetjedoen! 2017

Op 11 juni is het voor de 10e keer Groenmoetjedoen-dag! Dit jaar heeft de Bikkershof de eer de dag te openen. Een mooie manier om ons 30-jarige bestaan te vieren! Wethouder Geldof zal de opening om 12.00 uur verzorgen.

Groenmoetjedoen! zal dit jaar in het teken staan van kennis delen. Meer informatie over deze dag en de deelnemende locaties is te vinden op www.gmjd.nl.

De Bikkershof organiseert in het kader van GMJD muziek in de Bikkershof. Vanaf 11 uur zal dit beginnen. Diverse koren en bandjes zullen ons vermaken. Er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Zondagmiddag 2 oktober 2016 om 16.00 uur

Vorige jaar zijn we gestart met het vernieuwen van de speeltuin in de Bikkershof. Een groep enthousiaste ouders heeft de speeltuin aangepakt en mooie aanpassingen gemaakt. Helaas mochten vanwege strenge regels van de gemeente niet alle aanpassingen blijven. Een commissie bestaande uit omwonenden, bestuur van de Bikkershof en bestuur van de Krakeling is dit jaar in gesprek gegaan met de Gemeente Utrecht om naar een vernieuwing van de speeltuin te kijken.

Op zondagmiddag 2 oktober om 16.00 uur presenteert de speeltuincommissie in de Krakeling haar voorstel dat zij gaat doen bij de gemeente.

Om subsidie te krijgen is het belangrijk dat we draagvlak hebben in de buurt. We zouden het heel fijn vinden als je die zondagmiddag komt om met ons naar het voorstel te kijken!

Speeltuin Bikkershof

Speeltuin Bikkershof

Werkzaterdag 22 oktober 2016

Altijd genoeg te doen in onze tuin. Gezamenlijk beheren we deze mooie stadstuin. Rob van der Steen is er om 14.00 uur. Er wordt gestart met een schouw, daarna hard aan het werk. Om 17.00 uur ruimen we samen het gereedschap weer op.2015-11-28 werkdag winterklaar maken

Werkdag 26 november 2016

Winterklaar maken van de Bikkershof: Opruimen, vegen, snoeiwerk en andere klussen.

Leuk als je komt helpen. Rob van der Steen is er ook bij. Tussen 14.00 en 17.00 uur2015-11-28 werkdag winterklaar overzicht